SOMETHING SPECIAL ABOUT SHIT

| Sunday, January 9, 2011 | 0 comments |
AHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAH
Sorry , kalau rasa loya sila jangan lihat :)
ahhahahahahaha
aku snap picture nie sebab rasa something pelik yang aku jarang tengok , aku rasa korang pun tak selalu lihat menda nie .
hahahahahhahahha
Di bawah adalah gambar berikut :


(lihat anak panah)
HAA ! INI DIA

SAPA KATA TUMBUHAN TAK BOLEH HIDUP DI MANA - MANA ? 
KAT TAHI LEMBU PUN BOLEH :)
HAHAHAHAHHAHAHAHHA

AWAS : JANGAN PANDANG RENDAH PADA TUMBUH - TUMBUHAN

SIGN SIGNAL KERETA :D

| | 0 comments |
Masa aku jalan2 dengan member2 after last paper exam SPM , aku & kawan2 terkejut & gelak mengekek tak henti2 pasal tengok 1 sign kat kereta nie
 Hahahahha .
Kejadian ini berlaku di traffic light berdekatan dengan KOMPLEKS YIK FOONG
Berikut adalah gambar kereta yang sempat aku snap :

SIGNAL PERLI orang belakang(HAHA)

SAYA MAHU KE KIRI(kata owner kereta ini)
hahahahahahahahaha !

Mengikut akta JABATAN PENGANGKUTAN JALAN(JPJ) 6(1) kesalahan jalanraya boleh dikenakan saman yang setimpal.(aku main hentam je)
HAHAHAHAHAHAHHA

AWAS KEPADA PENGGUNA JALAN RAYA : JANGAN MELAKUKAN PERKARA SEBEGINI

Tidak Adil

| Friday, November 5, 2010 | 0 comments |
Deepavali menjelang sudah.
Masyarakat 1 MALAYSIA menyambutnya dengan penuh gembira(kalau korang rasa gembira la) tapi aku rasa ada sesuatu yang tidak adil buat semua ,
berkaitan dengan bermain bunga api
Kita sudah sedia maklum bahawa bermain mercun atau bunga api adalah 1 kesalahan mengikut akta ......
(aku mane tahu)
Tapi yang menjadikan ia tidak adil adalah apabila HARI RAYA AIDIL FITRI menjelang , siapa main meriam ke , bunga api ke , mercun ke di tangkap oleh polis kerana ia 1 adalah kesalahan tpi bila raya DEEPAVALI , Aku tengok 1 kampung main bunga api yang BESAR PUNYA !
Ape cerita ini ?
Kerajaan bagi permit ke time deepavali boleh main bunga api ?
Berikut adalah bukti video masa malam DEEPAVALI :





TERBUKTI SUDAH !!!
siapa ada hak untuk bicarakan hal ini , silalah kemukakan hal ini kepada pihak berkuasa atau kerajaan

Indonesia JAHANAM

| | 0 comments |
Malaysia pernah di gemparkan dengan berita INDONESIA ANTI MALAYSIA.
Pelbagai cara dan perlakuan indonesia untuk mengutuk malaysia sekeras-kerasnya .
Membakar bendara malaysia , mencorak-corakkan bendara malaysia , mengutuk perdana menteri kita(NAJIB) dan macam2 lagi ,
Aku ade bukak facebook mengenai anti malaysia yang dilakukan oleh INDONESIA JAHANAM.
Berikut adalah bukti2 mereka mengutuk dan membuat facebook mengenai anti malaysia :
(*untuk lebih jelas , sila click gambar2 berikut)

( facebook ANTI MALAYSIA yang dibuat oleh INDONESIA JAHANAM )

(gambar2 di dalam page facebook ANTI MALAYSIA)

(MEMBAKAR BENDERA MALAYSIA YANG DILAKUKAN OLEH INDONESIA JAHANAM)
 Daripada buang masa anti MALAYSIA yang kebanyakkan nya beragama islam , lebih baik kita anti AMERIKA !! 
lebih bagus!
Seperti di bawah :




opps , lupa ! ade lagi , kene ade bakar2 baru syook! 
1 , 2 , 3 !!
BAKAR !
yeah ! COMPLETE !

Cara Mengurangkan Kesesakan Jalan Raya

| Wednesday, November 3, 2010 | 0 comments |
AYEAHH !
Kali ini tentang bagaimana ingin mengurangkan kesesakan jalan raya?

Salah 1 faktor yang menyebabkan kesesakan jalan raya adalah ramai pengguna yang menginginkan kenderaan mereka sendiri digunakan di jalan raya tanpa menggunakan kenderaan awam .
Berikut adalah cara2 penyelesaian masalah bagi punca2 berlakunya kesesakan jalan raya :

(bawak 1 negeri pon boleh , haha)
*JIMAT KOS
*KURANG KESESAKAN JALAN RAYA
*KURANG PENCEMARAN UDARA DARIPADA ASAP KENDERAAN


 JADI CONTOHILAH DAN AMALKAN LAH CARA SEBEGINI , ANDA MAMPU MENGUBAHNYA
pesanan daripada JustKomen.blogspot.com

Facebook mengenai rokok

| Sunday, October 31, 2010 | 2 comments |
Aku ingin mulakan dengan gelak dulu ,
HUAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAH!!.
okay
Aku dapat bahan nie daripada facebook mengenai chatting di facebook mengenai turun naik harga rokok , 
Untuk lebih faham , korang lihat gambar di bawah :
hauahahah ! lawak lorhh!
Add la kt facebook kalau korang nk join chatting about this , huahahahha.!

PESANAN : KURANGKANLAH MEROKOK SETIAP HARI(*tapi alang2 bek hari2 jea)

Pemecah Rekod dalam ARENA MOTOGP .

| Thursday, October 28, 2010 | 0 comments |
Okay , semasa aku Online di FACEBOOK , ada someone share gambar nie kat aku , agak lucu giler lah aku tgk gambar nie , berkaitan dengan motosikal EX5 dan SUPER DUPER BIKE .
HAUHHAHAHAHH , 
So korang yang pakai motor cc besar2 kat luar tu , jaga2 sebab orang malaysia sudah ada jokie atau dikenali sebagai pelumba motorsikal yang boleh menentang motor SUPER DUPER BIKE dengan hanya menggunakan motorsikat berjenama HONDA EX5 .
Menurut info , beliau(jokie tersebut) tidak mahu dirinya dikenali oleh orang ramai , kerana atas sebab2 tertentu , huhahahahaha .

Berikut adalah gambar tersebut yang di ambil semasa perlumbaan MOTO GP musim yang lepas:

version lelaki:
(*AWAS : JANGAN MENIRU AKSI INI)
version wanita:
(*AWAS : JANGAN MENUNGGANG SEBANYAK 3 ORANG, NANTI JPJ SAMAN) XD

Perempuan Melayu Zaman Moden

| Monday, October 25, 2010 | 5 comments |
APA DAH JADI NIE ?
itu yang sering orang ramai katakan apabila mendengar cerita tentang gadis2 melayu zaman sekarang , pelbagai alternatif yang boleh membuktikan bahawa gadis melayu zaman ini lebih cenderung mengikuti budaya barat yang merosakkan agama serta moral mereka.
hanya sesetengah gadis yang masih mengikuti adab pemakaian mereka .

berikut adalah gambar2 yang membuktikan gadis melayu zaman sekarang  :

(sila click gambar untuk lebih jelas)
(sila click gambar untuk lebih jelas)














Dan ini pula di kalangan pelajar sekolah yang cacat otak serta tiada akal untuk berfikir.
Boleh juga di kenali sebagai SAMPAH MASYARAKAT.
(Gambar di ambil daripada OT!TIDAK)
untuk lebih detail , sila layari www.SAKAI.COM
hahhaha

(Gambar di ambil daripada OT!TIDAK)

(Gambar di ambil daripada OT!TIDAK)
(Gambar di ambil daripada OT!TIDAK)

penampakan tubuh badan adalah dilarang sama sekali  untuk wanita islam yang bertudung . (*x guna pakai tuduk cik oi)

Mane x ramai lelaki jadi perogol , dah keadaan wanita seperti ini .
so jangan salahkan lelaki .
dan jangan tanya kenapa lelaki banyak buat dosa , sebab ini la .
Kepada wanita di luar sana , jagalah pemakaian anda .

untuk lebih bukti lagi , sila layari www.gadiscomel.com.

CAUTION : JUSTKOMEN.BLOGSPOT.COM IS NOT A PORN SITE !
AWAS : JUSTKOMEN.BLOGSPOT.COM BUKAN LAMAN LUCAH , HANYA UNTUK PENGAJARAN .

PARIT KU

| Tuesday, October 19, 2010 | 0 comments |
Sewaktu aku sedang lepak di *KOMPLEKS TABUNG HAJI KELANA JAYA , aku terlihat something yang menarik perhatian aku .
Ini DIA !!!
Buat pertama kali aku jumpa benda2 macam nie , HAHA :

( LOKASI : BERSEBELAHAN DENGAN KOMPLEKS TABUNG HAJI KELANA JAYA )
PESANAN : SAYANGILAH PARIT ANDA
ANDA MAMPU MENYAYANGINYA

TM menunjukkan Lambang Agama Christian ?

| | 0 comments |
Sewaktu aku berada di kelana jaya , aku terlihat beg TM yang agak2 pelik , bukan beg nya yang pelik tpi tulisan di beg berkenaan .

Berikut adalah gambar beg tersebut :
(huruf t seperti salib)
Korang x rasa pelik ke? perkataan "START TODAY SAVE TOMORROW" tu semua huruf dia huruf besar tapi kenapa bila sampai kt huruf t , jadi huruf kecik ? huh , adakah christian ingin menunjuk-nunjuk agama nya sampai kat beg pon nk selitkan salib neh ? 

PERSOALAN : SIAPAHKAH YANG DESIGN BEG INI ? CHRISTIAN ?