Facebook mengenai rokok

| Sunday, October 31, 2010 | 2 comments |
Aku ingin mulakan dengan gelak dulu ,
HUAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAH!!.
okay
Aku dapat bahan nie daripada facebook mengenai chatting di facebook mengenai turun naik harga rokok , 
Untuk lebih faham , korang lihat gambar di bawah :
hauahahah ! lawak lorhh!
Add la kt facebook kalau korang nk join chatting about this , huahahahha.!

PESANAN : KURANGKANLAH MEROKOK SETIAP HARI(*tapi alang2 bek hari2 jea)

Pemecah Rekod dalam ARENA MOTOGP .

| Thursday, October 28, 2010 | 0 comments |
Okay , semasa aku Online di FACEBOOK , ada someone share gambar nie kat aku , agak lucu giler lah aku tgk gambar nie , berkaitan dengan motosikal EX5 dan SUPER DUPER BIKE .
HAUHHAHAHAHH , 
So korang yang pakai motor cc besar2 kat luar tu , jaga2 sebab orang malaysia sudah ada jokie atau dikenali sebagai pelumba motorsikal yang boleh menentang motor SUPER DUPER BIKE dengan hanya menggunakan motorsikat berjenama HONDA EX5 .
Menurut info , beliau(jokie tersebut) tidak mahu dirinya dikenali oleh orang ramai , kerana atas sebab2 tertentu , huhahahahaha .

Berikut adalah gambar tersebut yang di ambil semasa perlumbaan MOTO GP musim yang lepas:

version lelaki:
(*AWAS : JANGAN MENIRU AKSI INI)
version wanita:
(*AWAS : JANGAN MENUNGGANG SEBANYAK 3 ORANG, NANTI JPJ SAMAN) XD

Perempuan Melayu Zaman Moden

| Monday, October 25, 2010 | 5 comments |
APA DAH JADI NIE ?
itu yang sering orang ramai katakan apabila mendengar cerita tentang gadis2 melayu zaman sekarang , pelbagai alternatif yang boleh membuktikan bahawa gadis melayu zaman ini lebih cenderung mengikuti budaya barat yang merosakkan agama serta moral mereka.
hanya sesetengah gadis yang masih mengikuti adab pemakaian mereka .

berikut adalah gambar2 yang membuktikan gadis melayu zaman sekarang  :

(sila click gambar untuk lebih jelas)
(sila click gambar untuk lebih jelas)














Dan ini pula di kalangan pelajar sekolah yang cacat otak serta tiada akal untuk berfikir.
Boleh juga di kenali sebagai SAMPAH MASYARAKAT.
(Gambar di ambil daripada OT!TIDAK)
untuk lebih detail , sila layari www.SAKAI.COM
hahhaha

(Gambar di ambil daripada OT!TIDAK)

(Gambar di ambil daripada OT!TIDAK)
(Gambar di ambil daripada OT!TIDAK)

penampakan tubuh badan adalah dilarang sama sekali  untuk wanita islam yang bertudung . (*x guna pakai tuduk cik oi)

Mane x ramai lelaki jadi perogol , dah keadaan wanita seperti ini .
so jangan salahkan lelaki .
dan jangan tanya kenapa lelaki banyak buat dosa , sebab ini la .
Kepada wanita di luar sana , jagalah pemakaian anda .

untuk lebih bukti lagi , sila layari www.gadiscomel.com.

CAUTION : JUSTKOMEN.BLOGSPOT.COM IS NOT A PORN SITE !
AWAS : JUSTKOMEN.BLOGSPOT.COM BUKAN LAMAN LUCAH , HANYA UNTUK PENGAJARAN .

PARIT KU

| Tuesday, October 19, 2010 | 0 comments |
Sewaktu aku sedang lepak di *KOMPLEKS TABUNG HAJI KELANA JAYA , aku terlihat something yang menarik perhatian aku .
Ini DIA !!!
Buat pertama kali aku jumpa benda2 macam nie , HAHA :

( LOKASI : BERSEBELAHAN DENGAN KOMPLEKS TABUNG HAJI KELANA JAYA )
PESANAN : SAYANGILAH PARIT ANDA
ANDA MAMPU MENYAYANGINYA

TM menunjukkan Lambang Agama Christian ?

| | 0 comments |
Sewaktu aku berada di kelana jaya , aku terlihat beg TM yang agak2 pelik , bukan beg nya yang pelik tpi tulisan di beg berkenaan .

Berikut adalah gambar beg tersebut :
(huruf t seperti salib)
Korang x rasa pelik ke? perkataan "START TODAY SAVE TOMORROW" tu semua huruf dia huruf besar tapi kenapa bila sampai kt huruf t , jadi huruf kecik ? huh , adakah christian ingin menunjuk-nunjuk agama nya sampai kat beg pon nk selitkan salib neh ? 

PERSOALAN : SIAPAHKAH YANG DESIGN BEG INI ? CHRISTIAN ?


TOWERS Apakah?

| Friday, October 15, 2010 | 0 comments |
Hahahahaa 
Aku malas nak explain manyak , pandai2 korang la buat andaian keyh ? huahahaha
(WHAT THE F*CK?)
haha !

ERRR , NEGRO IS SUCK!!!

| | 0 comments |
HAHA !!
Korang tgk neh betapa kotor nye negro neh , err .
LALAT pon tahu !
hauhhahahaha !
(*Gambar diambil daripada OH!MEDIA NETWORK)
SAHAJA AKU BESARKAN PICTURE NIE SUPAYA KORANG BOLEH TENGOK SECARA DEKAT , HAHA !

Apa Dah Jadi Dengan Nama Melayu?

| | 0 comments |
YAA ALLAH
 Sungguh sedih beb , 
cuba korang bukak google then try search melayu , macam2 keluar seperti melayu seks , melayu seksi & melayu lucah yang berunsur lucah , bagi korang ini normal kew? x !!!
cuba korang search cina & india pulak , xde pon mcm tu , yang berunsur lucah ,
Apa sudah jadi dengan nama MELAYU yang mulia ?

Berikut adalah bukti nya :
(gambar di ambil daripada OH!TIDAK)
Apa sudah jadi ?
Sendiri fikir ...

Starbucks HIGH CLASSES

| Thursday, October 14, 2010 | 0 comments |
SETARBAK KOPI
MALAYSIA
since 1978
( *pakcik yang kat kerusi tu security guard SETARBAK KOPI neh , haha )

i love it yawwh!

Asal Usul Pengguna Perkataan "BABI" Dalam Mencarut

| | 0 comments |
Haha
Korang nk tahu asal usul nye ?
Ini dia asal usul penggunaan perkataan BABI dalam mencarut :


So sekarang korang dah tau kan kenapa orang guna perkataan BABI dalam mencarut , haha.

Cara Pakai Helmet Dengan Betul ?

| | 0 comments |
Aku nk tanya korang sikit boleh ?
tolong bagitahu aku jawapan yang tepat .
APA FUNCTION PAKCIK NIE PAKAI HELMET MCM NIE ?

(Gambar di ambil daripada OH!TIDAK)
*explain please .............

Penghinaan daripada kafir !

| | 0 comments |
1 penghinaan terhadap agama ISLAM di lepaskan oleh kafir melalui patung di pameran di luar negara.

Semoga mereka yang melakukan ini mendapat balasan bertimpal-timpal gandanya ! AMIN ..
Gambar yang menghina agama ISLAM :
(*patung cacing yang menyerupai kalimah ALLAH S.W.T)
Gambar di ambil daripada
OH!TIDAK

(*orang kafir nie pandai , dia buat mcm nie then umat islam akan marah lalu di cop sebagai pemberontak)
CHRISTIAN IS SUCK !!!

(**ini adalah patung yang menghina agama ISLAM)
Macam mane umat ISLAM x memberontak , kalau dah macam nie diorang buat kat agama kita. !

Excident Pada 10.10.10

| | 0 comments |
YAA ALLAH
Teruk nye kemalangan di REMBAU yang membabitkan 2 buah bas , 2 buah kereta & 1 van .
12 orang maut manakala 40 orang lagi cedera parah akibat kemalangan tersebut , menurut info , bas berkenaan memandu secara laju , lalu terbabas akibat hilang kawalan .

Berikut adalah gambar di lokasi kemalangan tersebut :




















PESANAN : JADIKAN SEMUA INI SEBAGAI 1 PENGAJARAN WAT KORANG SEMUA 
BERHATI HATI DI JALAN RAYA .